pauze speel af
Cs Claes meubelen en keukensCs Claes meubelen en keukensCs Claes meubelen en keukensCs Claes meubelen en keukensCs Claes meubelen en keukensCs Claes meubelen en keukensCs Claes meubelen en keukensCs Claes meubelen en keukensCs Claes meubelen en keukensCs Claes meubelen en keukensCs Claes meubelen en keukens

Over CS Claes

CS Claes werd in 1933 opgericht door Henri Claes. Van in den beginne specialiseerde dit typisch familiebedrijf zich in allerhande schrijnwerk en tevens in de fabricatie en verkoop van meubelen en keukens.

Kwaliteit en een onberispelijke service zijn één van de belangrijkste pijlers van CS Claes.

Er wordt voortdurend geïnvesteerd in het machinepark en de showroom. Deze behoort dan ook tot één van de mooiste van België. De totale bedrijfsoppervlakte bedraagt circa 3.000 m².

Door een succesvolle organisatie met oog voor het kleinste detail is CS Claes, reeds gedurende 3 generaties, er in geslaagd een langdurige relatie te ontwikkelen met hun cliënteel. CS Claes geniet dan ook bekendheid in geheel België.

 
 
jos Claes Jos Claes is als zaakvoerder hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de schrijnwerkerij. manu claes Manu Claes staat in voor de verkoop en aankoop van meubelen, de administratie en de marketing. lieven claes Lieven Claes zorgt als interieurarchitect voor de ontwerpen die in de schrijnwerkerij worden gerealiseerd. Ook de keukenverkoop valt onder zijn bevoegdheid.